visualisti - somistaja - sisustaja

kouvolassakodin sisustusta ja stailausta kouvolassa

Kodin tai mökin sisustussuunnittelussa lähtökohtana on aina sinun eli asiakkaan tarve, toive ja tyyli. Usein uuden ilmeen luomisessa ei tarvita päätä huimaavaa budjettia, vaan värivalinnoilla, pienellä pintaremontilla ja tavaroiden uudelleen järjestelyillä saavutetaan jo huomattava muutos.  Vanhaa kunnoittaen, uudella maustaen saadaan luotua mielenkiintoinen ja persoonallinen koti juuri sinulle. 

Olen vahvasti sitä mieltä, että kaikki on kaunista, kun sen vain yhdistää oikeaan ympäristöönsä. Kontrastit ja odottamattomien asioiden yhdistämiset tuovat mielenkiintoa niin sisustukseen kuin elämäänkin. Hyvällä maulla yhdistettynä -luovasti ja järkevästi.


sisustussuunnittelija, sisustaja, sisustussuunnittelu, kouvola, visual tuike
mitä kodin stailaus maksaa kouvolassa?

Konsultointikäynti 150,- /2h  kohdekäynti. Suullisia ehdotuksia ja neuvoja kodin pulmakohtiin, mm. värienkäyttöön, kalustesijoitteluihin.


Sisustussuunnitelma 250,- 2x kohdekäynti. 1. tapaaminen tarve- ja toivekartoitus, jonka pohjalta laaditaan ideataulu (väri, kaluste, tekstiili jne. ehdotuksineen). 2. tapaaminen suunnitelman läpikäynti.


Myyntikohteen stailaus,  hintaan vaikuttavat kohteen koko, lähtötilanne ja sijainti.  Tilojen ilmeen kohennus etukäteen laaditun budjetin mukaan, asunnon myyntikuntoon laittamiseksi.  


Tuunauskurssi 75.-/hlö/6h (minimi 6 hlöä). Maalataan/tuunataan oma tuomasi pienkaluste esim. tuoli tai yöpöytä. Ennen kurssia ideointi ja toivekartoitus sekä mahdollisten materiaalien hankinta. Materiaalit eivät sisälly kurssin hintaan.


Hinnat sisältävät alv 24%  Laskutamme kilometrikorvauksen (0,50 cent/km) mikäli etäisyys ylittää 80km suuntaansa.

Hinnat ovat viitteellisiä, niihin vaikuttavat paikan sijainti kuin sistussuunnitelman laajuus ja asunnon alkuperäiskunto.

.sisustus, sisustusuunnittelija, visual tuike, kouvola, visualisti, somistaja,